Zásady zpracování osobních údajů

Všichni v naší firmě považujeme osobní údaje za velmi cenné informace a podle toho s nimi také nakládáme. Prosíme přečtěte si, jak k ochraně osobních údajů přistupujeme. Pokud byste s jakýmkoliv bodem nesouhlasili, kontaktujte nás.

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů je:

Dorota Nitschová
Sezimova 392/3
140 00 Praha 4
IČ: 87611775
E-mail: info@richbarf.cz

Účely zpracování

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:

  1. vyřízení objednávky
  2. vyřízení reklamace
  3. zodpovězení Vašich dotazů 
  4. cílenou nabídku našeho zboží a služeb
  5. marketingové akce
  6. uchování historie nákupů pro účely cílení nabídek

Rozsah zpracovávaných údajů

Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom Vám mohli nabídnout kvalitní zboží a služby na míru.

  • Jméno, příjmení, oslovení
  • Pohlaví
  • Adresa pro zasílání objednaného zboží
  • Telefonní číslo
  • E-mailová adresa
  • Historie nákupů
  • Historie navštívených stránek na webu
  • Historie aktivit v e-mailových kampaních

 

Příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje chráníme jako oko v hlavě a nikomu třetímu je neprodáme! Abychom Vám mohli nabízet to nejlepší zboží a služby přesně na míru, tak používáme kvalitní nástroje třetích stran. Tyto nástroje některé Vaše osobní údaje zpracovávají, ale výhradně za účelem cíleného oslovení nebo pro zlepšení kvality našich služeb. Jejich výčet je v tabulce níže.
Tam, kde není zpracování osobních údajů nezbytné pro správné fungování našich služeb můžete odmítnout jejich zpracování tím, že u příslušného řádku kliknete na příslušný odkaz.

POZOR!
Odmítnutí se ukládá do cookie na vašem aktuálním počítači nebo zařízení.
Pokud používáte více zařízení pro přístup k našim službám, tak je nutné zákaz provést na každém z nich (netýká se odhlášení z e-mailové komunikace, to je vázáno na e-mail a stačí ho provést jen z jednoho zařízení).

Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po nezbytně nutnou dobu, která vyplývá z právního vztahu. V případě, že jste odvolal(a) souhlas s e-mailovou marketingovou komunikací (odhlášením, kliknutím na Toto je SPAM), tak uchováváme Vaši e-mailovou adresu v zakódované podobě trvale, aby se nemohlo stát, že se náhodou znovu někdy přihlásíte.

Vaše práva

Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládáme. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, pokud budete potřebovat:

  • získání opisu osobních údajů - napište nám a my Vám pošleme, jaká data o Vás máme,
  • opravu osobních údajů - napište nám, jaké údaje máme špatně a my zajistíme jejich změnu,
  • výmaz osobních údajů - pokud si nepřejete, aby Vaše osobní data byla dále zpracovávána, ozvěte se nám a my se o to postaráme,
  • odvolat souhlas - pokud chcete odvolat Váš souhlas se zpracováním osobních údajů, dejte nám to prosím vědět.
  • podat stížnost - naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů, můžete se na něj kdykoliv obrátit se svým problémem (nicméně věříme tomu, že to nebude potřeba a že všechny Vaše případné stížnosti vyřešíme k Vaší spokojenosti spolu)

 

Profilování a automatizované zpracování

Pro zlepšování našich služeb a cílené nabídky zboží používáme nástroje pro automatizované zpracování a profilování. Sledujeme chování zákazníků na našem webu a v e-mailu a podle toho upravujeme naše stránky a kampaně, abychom Vám dokázali nabídnout služby přímo na míru. Pokud nesouhlasíte s profilováním, prosím zakažte to ve výše uvedené tabulce, kde tak můžete učinit pro jednotlivé služby.

Odkazy na legislativu

Postupujeme vždy v souladu s platnou legislativou, jejíž plné znění najdete na těchto odkazech:

Máte otázku?

Napište nám

Informace o zpracování osobních údajů
Close